COSUL DE PASTE

Cosul de Paste
COȘUL PRIETENILOR TĂI (6 persoane) – 460 Lei
Poate ai o familie mai mare sau poate vrei să inviţi cei mai buni prieteni şi să-i impresionezi cu o masă îndestulătoare şi gustoasă. Coşul prietenilor este alegerea ideală.

COȘUL FAMILIEI TALE (4 persoane) – 350 Lei

Este pachetul ideal pentru o masă intimă, în familie. Un vin bun, o mâncare gustoasă, o atmosferă de Paşte tradiţional este ceea ce ne dorim cu toţii. Alege coşul familiei ş vei avea o masă pe sufletul tău.
Cosul de Paste

COSUL DE PASTE

COŞUL TĂU POATE FI OPTIMIZAT DUPĂ CUM ÎȚI ESTE POFTA. POȚI SCOATE ORICARE DIN BUNĂTĂȚI (CHIAR ŞI COŞUL) SAU PUR SI SIMPLU POŢI COMANDA PRODUSELE SEPARAT (VEZI MAI JOS PREŢURILE), ÎN CE CANTITATE DOREŞTI. ŞI DACĂ TOT ÎŢI PLAC MESELE COPIOASE, POŢI ALEGE ORICE ALT PRODUS SEMPRE SANO CONSULTÂND SITE-UL NOSTRU. EVIDENT, TOTUL ESTE DELICIOS ŞI FĂCUT ÎN CELE MAI SIGURE CONDIŢII. CA O RECOMANDARE, DĂ CU OCHIUL ŞI PE PAGINILE NOASTRE DE PLATOURI ŞI PRĂJITURI TRADIŢIONALE. 🙂

AH, EVIDENT, LIVRAREA, NU MAI MICĂ DE 250 DE LEI… GRATUIT, ACASĂ LA TINE SAU ORIUNDE ÎN BUCUREŞTI PÂNĂ VINERI SEARA, DE ACEEA RECOMANDĂM CA SĂ NE FACI COMANDA CU O ZI ÎNAINTE. TREBUIESC ŞI FACUTE.

PENTRU COMENZI ŞI INFORMAŢII CONTACTEAZĂ-NE TELEFONIC SAU PE E-MAIL.

OFERTA ESTE DISPONIBILĂ ÎN LIMITA CAPACITĂŢII NOASTRE DE PRODUCŢIE.

  • pozele sunt cu titlu de prezentare, si nu contin stergar si cruce din lemn
COZONAC 45 LEI/KG
COZONAC 45 LEI/KG
FRIPTURA DE MIEL 1 Kg - 90 LEI
FRIPTURA DE MIEL 1 Kg – 90 LEI
DROB 1 Kg - 90 LEI
DROB 1 Kg – 90 LEI
PASCA 1 Kg - 55 LEI
PASCA 1 Kg – 55 LEI