– COCKTAIL –

Evenimentul tip cocktail poate fi formal (cocktail bufet) sau semiformal (cocktail party).La acest eveniment se servesc gustari care se pot manca fara a fi nevoie de tacamuri sub forma de canape sau tartine , invitatii stand in picioare pe durata intregului eveniment.

In cadrul receptiilor servirea se face pass-around , chelnerul ofera platoul pe partea dreapta , urmand ca invitatii sa se serverasca singuri.Debarasatul se face prin partea stanga .

  • Cocktail
  • Cocktail
  • Cocktail

Varianta 1


2 buc / sortiment
Canapeuri cu salam Sibiu
Canapeuri cu crema de branza si pesto
Volauvent cu mousse de somon
Chouxuri cu ton si porumb
Volauvent cu salata de pui cu mango
Frigarui de rosii cherry cu bocconcini si menta
Frigarui de cascaval cu strugure
Tapenade de masline si crema de branza
Bruschette cu rosii,ulei de masline si busuioc”Creveti in foetaj”
Grisine cu prosciutto
Asortiment de miniprajituri



Pret: 13,50 euro/persoana fara TVA.