BUFET RECE VARIANTA 1 ( 8 preparate la alegere / persoana)
Discuri din castravete cu crema din branza de burduf
Mini choux cu pate fin de casa
Tartina cu salam uscat si mozzarella
Bruschette cu rosii si busuioc
Bruschette cu ciuperci
Mini tarte cu salata de telina si nuci
Nuferi din rosii cu salata de vinete
Rulou din Jambon cu salata a la rousse
Tartina cu icre de crap
Mini tarte cu cocktail de cruditati si pui
Tartine cu somon fume si crema fina de branza
Barcute din ardei cu branza si jambon
SALATA APERITIV VARIANTA 1 (1 variante la alegere)
Salata “Fitness” – mix de salate crocante, piept de pui, dressing de iaurt, castravete,
Salata “Tonno” ( ice-berg, rosii, ardei gras, porumb, castravete, masline, ton)
Salata “Sofia”(salata verde, rosii, castraveti, ou, telemea, sunca Praga)
Salata “Atena”(salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, branza Feta, masline, oregano)
Salata “Ruseasca” (amestec de legume, maioneza, castraveti murati, gogosari murati)
Boluri cu fasole batuta
BUFET CALD – VARIANTA 1 (2 preparate la alegere)
Muschiulet de porc cu sos de acetto balsamico – 100gr/persoana
Mini fileuri din piept de pui tavalite prin susan– 100gr/persoana
Rulada din piept de pui cu carnaciori de casa afumati si gogosari– 100gr/persoana
Chiftelute din piept de pui tavalite prin susan– 100gr/persoana
Pui Shanghai– 100gr/persoana
Mini fileuri din piept de pui cu masline si ciuperci– 100gr/persoana
Escalop de pui pizzaiolla– 100gr/persoana
Escalop din file de porc cu sos de vin alb– 100gr/persoana
Pulpe de pui dezosate la gratar cu cimbru– 100gr/persoana
Piept de pui la cuptor cu salvie– 100gr/persoana
Bulete din cascaval– 100gr/persoana
GARNITURI – VARIANTA 1( 2 garnituri la alegere/persoana)
Orez cu legume mexicane – 50 gr/persoana
Piure de morcovi si cartofi– 50 gr/persoana
Mazare sote– 50 gr/persoana
Legume Tempura(pane)– 50 gr/persoana
Mix de legume la abur– 50 gr/persoana
Ciupercute umplute coapte in cuptor– 50 gr/persoana
Mamaliga– 50 gr/persoana
Cartofi la cuptor cu rozmarin– 50 gr/persoana
Cartofit aranesti– 50 gr/persoana
Cartofi condimentai la cuptor– 50 gr/persoana
Orez sarbesc– 50 gr/persoana
SALATE GARNITURA VARIANTA 1
Salata de muraturi asortata
Salata de varza alba cu marar
Salata verde
Salata de asortata(sal.verde, rosii, castraveti, ardei gras)
Salata de vara(sal.verde, rosii, castraveti,ceapa verde, marar)
BUFET DESERT VARIANTA 1( 4 prajituri/persoana – 100gr)
Tiramisu clasic
Mini choux a la crème de vanilie
Mini prajitura cu ciocolata
Placinta cu mere
Prajitura de casa cu blat de biscuit, mere cu scortisoara, crema de vanilie si spuma de bezea
PrajituraNegresa
Placinta cu iaurt
Salam de biscuiti
Pandispan cu fructe visine/prune/caise/capsuni
Prajitura de casa cu crema de gris cu vanilie si foi cu sos de rosii
Mini rulade cu gem si nuca
BUFET RECE VARIANTA 2( 8 preparate la alegere)
Tartina cu crema de ton si capere
Bruschete pizzaiolla
Crostini cu salata “Guacamole” – avocado,rosii,ceapa,lamiae
Bulgarasi din branza de burduf CU SEMINTE
Tartine cu icre de somon si oua de prepelita
Mini tarte salata de pui si praz
Mini Caprese(rosii cherry si mozzarellinciglieggine)
Prosciutto crudo cu parmesan
Rulou din Speck Tirolez si branza Brie
Carne de vitel cu crema fina de ton si capere – “VitelloTonnato”
Rulou de castravete cu branza halumi pe gratar
Omlette cu crema de branza, chivas si somon afumat
Rulou din tortillas cu crema de branza, ceapa verde si piept de curcan
Caise confiate cu crema de branza capra si migdale
SALATA APERITIV VARIANTA 1 ( 1 variante la alegere)
Salata “Fitness” – mix de salate crocante, piept de pui, dressing de iaurt, castravete,
Salata “Tonno” ( ice-berg, rosii, ardei gras, porumb, castravete, masline, ton)
Salata “Sofia”(salata verde, rosii,castraveti, ou, telemea, sunca Praga)
Salata “Atena”(salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, branza Feta, masline, oregano)
Salata “Ruseasca” (amestec de legume, maioneza, castraveti murati, gogosari murati)
Boluri cu fasole batuta
SALATA APERITIV VARIANTA 2 (1 variante la alegere)
Salata de sfecla cu ou si fileuri de ancho
Salata de sfecla cu blue-cheese si mac
Salata “Finocchetto” – fenicul, migdale, caju, portocale, coriandru
Salata “Vitello” – antricot de vitel, rucola, radicchio, ice-berg, mix de seminte crude, dressing de mustar Dijon
Salata “Delice” – mix de salate crocante, branza Philadelphia, oua prepelita, somon fume
Salata “Cezar” ( salata ice-berg, piept de pui aromat, crutoane, fileuri de anchovies, parmezan, maioneza, capere, castravete murat, usturoi)
BUFET CALD – VARIANTA 2 (2 preparate la alegere)
Tepuse din muschiulet de porc imbracate in speck– 100gr/persoana
Rulada din file de porc, ciuperci si cascaval, cu sos de ciuperci– 100gr/persoana
Mini Involtini de pui cu sos gorgonzola(blue-cheese)– 100gr/persoana
Escalop de pui cu sos Dijon– 100gr/persoana
Aripioare de pui dulci-picante– 100gr/persoana
Piept de rata cu sos de portocale– 100gr/persoana
Cotlete de berbecut cu marinata de mustar– 100gr/persoana
Rulada de curcan cu broccoli si blue-cheese– 100gr/persoana
Mini snitele din piept de curcan– 100gr/persoana
Mini Gordon-Bleu din piept de curcan/pui/file de porc– 100gr/persoana
Muschiulet de vita cu sos de piper verde– 100gr/persoana
Muschiulet de vita cu sosbrun– 100gr/persoana
“Saltimbocca alla Romana” antricot de vita, prosciutto crudo, salvie, vinalb– 100gr/persoana
GARNITURI – VARIANTA 2( 2 garnituri la alegere/persoana)
Cartofi frantuzesti– 50 gr/persoana
Cartofi la cuptor cu rozmarin– 50 gr/persoana
Orez basmati cu fulgi de migdale si stafide– 50 gr/persoana
Conopida gartinata– 50 gr/persoana
Sote de fasole verde– 50 gr/persoana
Broccoli sote– 50 gr/persoana
Sote de ciuperci– 50 gr/persoana
Legume Tempura(pane)– 50 gr/persoana
Sote de legume in stil chinezesc– 50 gr/persoana
Mamaliga– 50 gr/persoana
SALATE GARNITURA VARIANTA 2
Salata mixta (sal. Ice-berg, rucola, rosii,morcovi, germeni,porumb)
Salata de castraveti cu marar
Salata de varzaalba cu morcovi
Salata de cruditati
BUFET DESERT VARIANTA 2( 5 prajituri/persoana – 100gr)
Tiramisu cu fructe de padure
Mousse de vanilie cu ananas glace
Prajitura de casa cu crema de lamaie si bucati de ananas
Fursecuri de casa cu stafide/ciocolata/nuca/cacao
Placinta cu branza si stafide
Mini tarte cu fructe
Prajitura Biscuit
Cornulete de casa cu gem/rahat
Prajitura de casa cu mere sibezea
Prajitura de casa cu laptesiou
Tarte cu branza ricotta
Tarte cu pere
Boluri cu fructe proaspete
Servicii logistice incluse-valabile indiferent de varianta de meniu aleasa:
Vesela necesara de unica folosinta
Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Fete de masa
Transport
Preluare recipiente dupa eveniment
Debarasare
Daca niciuna din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru a va personaliza un meniu.